top of page

Ronddraaien in cirkeltjes


Oh boy... ronddraaien in cirkeltjes... patronen die zich herhalen en waar ik zélf verantwoordelijk voor ben...én waar ik dankzij de hulp van een lieve dame en een set orakelkaarten, achter- en uitgekomen ben, eindelijk zou ik zeggen. ;-)


Het heeft te maken met vorige levens, herkenning van bepaalde mensen die ik bij onze eerste ontmoeting eigenlijk niet kende, maar wel hérkende...


Ook het feit dat ik het energie bleef geven, dat ik die bepaalde mensen ook elke dag zie, wat als normaal kan gezien worden aangezien zij er zijn om mensen in nood te helpen. Ik bleef me maar afvragen wat ik er mee aan moest... Niets dus...loslaten, iets wat moeilijk is voor mij, besef ik nu, controle willen houden over sommige zaken, nogal eens durven "pushen"...


Maar hé, ik leer met vallen en opstaan... mensen en situaties die op mijn pad komen, mooi om te merken hoe het universum mij lesjes blijft sturen, tot ik het geleerd heb... de ene keer al vlugger dan de andere keer.


En vandaag kwam er weer zo een lesje langs, met iemand afgesproken en gisteren wist ik eigenlijk al dat het niet ging doorgaan.

Vroeger zou ik al gevraagd hebben of we vandaag nog een afspraak hadden, nu heb ik gewoon zo gelaten en kreeg ik zélf de melding dat onze afspraak niet doorging. En wat ik niet verwacht had, maar toch gebeurde, ik voelde me opgelucht! Raar maar waar...


Het orakelset dat we gebruikten bracht ook aan het licht wat er gaande was, situaties die zich blijven aandienen, die ik blijf aandacht geven, waarvan ik diep vanbinnen voel dat het me niet echt ligt, maar ik wél denk dat ik het nodig heb... en zo blijf ik in cirkeltjes ronddraaien...:-)


Zodus lieve mensen en situaties, ik ga jullie zo weinig mogelijk aandacht geven en een nieuw leven dient zich aan voor mij...


Mocht je je dus aangesproken voelen als je deze blog leest, er is dus nog werk aan de winkel voor je:-) blijf niet in cirkeltjes ronddraaien, graaf diep vanbinnen wat het je wil leren en zeggen, pak het aan, negeer het en creëer jezelf een nieuw, beter leven:-)

Comments


bottom of page