top of page

Mijn allereerste blog ever!


Spannend hoor nu om op deze manier naar buiten te komen met wat ik doe... Met mijn glaskunst ben ik al veeeel langer zichtbaar én gekend....maar wat ik hier nu ga neerpennen, ;-) dit is toch zo een heel klein beetje ver uit men comfortzone komen, maar bon, lukt wel :-)


Gisteravond heb ik weer een energetische opschoning mogen geven van het volledige chakrasysteem aan een aantal mensen, en zoals steeds stuur ik achteraf een verslagje door van wat er zich juist heeft aangediend en welke boodschappen hier uit meegekomen zijn. Boodschappen die mij door het Universum gestuurd worden...

Zoals steeds gebeurt dit zonder webinar of zoommeeting, er wordt op voorhand wel een datum, uur en prijs afgesproken, je meldt je aan via men website en de sessie gebeurd volledig in vertrouwen. Op het afgesproken tijdstip zoek je een rustig plekje op waar je niet kan gestoord worden, je zet een rustig achtergrondmuziekje je en je kan rustig liggen genieten van de sessie. Soms kunnen er emoties ontstaan... laat ze er zijn, voel ze, omarm ze..

Je kan je zelfs aanmelden voor een sessie, wetende dat je bijvoorbeeld op dat tijdstip aan het werken bent... Er komt géén replay, ;-) maar weet wél dat je toch meegenomen wordt tijdens de sessie en dat je écht wel ontvangt wat jij nodig hebt op dat specifieke moment! :-)

De reden waarom ik dit op deze manier doe, is heel simpel, voor mij pure concentratie, zonder stress of alles wel goed verloopt, technisch gezien dan bedoel ik, en voor jullie ook geen gedoe meer met terug een uurtje extra voor je laptop te zitten, we worden nl. al genoeg hiertoe aangezet, mijn persoonlijke mening wel te verstaan :-)

En zoals altijd heb je de keuze, ofwel loop je mee met de rest, ja ook in deze "andere" wereld, maar ook hier weer kies ik bewust voor wat goed voelt voor mij, in plaats van wat er verwacht wordt van mij...

Mocht je zin hebben om mee op reis te gaan, data staan op de website...

Commentaires


bottom of page