top of page

Het onzichtbare zichtbaar maken...

Het is al weer een tijdje geleden dat ik nog een blog geschreven heb, maar hier ben ik dan weer :-)

Na de verhuis terug naar Bredene, begint hier alles een beetje op zijn plaats te geraken, vandaag is zelfs mijn terugkomst officieel bevestigd door de wijkagente! :-)

De reden waarom toch terug naar Bredene, begon een tijdje geleden duidelijk te worden voor mij, en dan ook specifiek deze woning. Het heeft alles te maken met healing en vorige levens.

Ik ben heel gevoelig aan energie, ik kan ergens binnenkomen of aankomen en ik voel een "zwaarte"... Ik merkte dit ook al op als ik in Oostende of Bredene was, en als ik dan in De Haan, Wenduine of St. Idesbald kwam, dààr voelde de energie veel en veel lichter aan...

Blijkt nu dat dit vooral met de oorlogen te maken heeft, en met overleden zielen die hier ronddwalen en de weg naar het licht nog aan het zoeken zijn. En dàt is nu juist wat ik hier te doen heb. Met de hulp van de juiste Aartsengel die zielen naar het Licht brengen :-)

Alleen vraagt dit enorm veel energie van mij, waardoor ik na zulke sessie, tamelijk vermoeid was. Dat lag vnl ook aan mezelf omdat ik me dikwijls vergat te beschermen! Maar al doende leer je hé! En dan was er een Poortdag, een poortdag van de Maya's. Nu bleek dus als ik de zielen op een poortdag naar het licht stuurde, dit veel minder energie van mezelf vroeg!

Zodus heb ik het roer nu eigenlijk volledig omgedraaid en doe ik mijn "werk" nog enkel tijdens de Poortdagen, ook de Chakrahealings/Energetische opschoningen. Mensen helpen is meer dan oké, maar niet als het ten koste van jezelf gaat...Dat is iets wat mij ook "geleerd" is door ervaring.

Zo dit is het dan, en zoals steeds, wanneer de volgende blog eraan komt, geen flauw idee van, dat zien we dan wel weer! :-)

Warme groet Anita


Comments


bottom of page