top of page

Energetische opschoning 5/1/23


Effe een klein verslagje over de energetische opschoning die ik heb mogen geven aan een aantal trouwe en ook nieuwe klanten, altijd leuk om mijn "kennis" aan meerdere mensen te mogen tonen.


Zoals steeds begin ik met het kruinchakra en stapsgewijs ga ik verder naar beneden tot aan het wortelchakra.

En elke sessie zijn er andere chakra's die aandacht vragen, heeft ook te maken met wie zich aanmeldt en wat er op dat moment juist in haar/zijn leven speelt. Wees er ook van bewust dat de mensen onderling iets op te lossen, aan te pakken hebben, ook al ken je elkaar niet. Klinkt misschien raar voor mensen die hier voor de eerste keer aan deelnemen, maar zo is het nu eenmaal.


Deze sessie vroeg het 6de chakra extra aandacht en dit chakra staat vooral voor je paranormale vermogens en je 3de oog, en dan vnl. over het terughalen van je paranormale gaven en het verwijderen van de sluiers voor je 3de oog, zodat we meer gaan leven vanuit onze intuïtie, onze hogere wijsheid waarover we écht allemaal beschikken en leven in harmonie, in de eerste plaats met onszelf en van daaruit kunnen we pas naar de rest van de wereld uitreiken... Als extra "boodschap" kwam de zangeres Yasmine in beeld met haar liedje Porselein...


Het 3de chakra dat staat voor onze emotionele bagage en machtsmisbruik vroeg ook extra aandacht. Wie ben ik, wat kan ik, waar ben ik goed in én laat ik dit ook zien naar de buitenwereld toe? Hier kwam 1 woord piepen namelijk straling en dit woord kan verschillende betekenissen hebben waaronder bijvoorbeeld.straal ik, laat ik mezelf zien zoals ik werkelijk ben of loop ik mee... En dan het machtsmisbruik... door de straling van allerlei technologische zaken, toestellen wordt mijn energetisch systeem naar beneden getrokken, gezogen, doe ik hier voluit aan mee of gebruik ik men gezond verstand, weliswaar met de 2 voetjes op de grond...

Buiten de normale energiefrequenties waarmee ik werk o.a.. de Mahatma energie, AE Metatron en de Arcturiaanse lichtfrequentie, heb ik gisteren ook de hulp ingeroepen van Lady Nada die samenwerkt met AE Michaël en Saint-Germain, om de vrouwelijke en mannelijke energie samen te brengen in de wereld.

Elke keer weer wordt/ben ik aangenaam verrast van wat er mij getoond wordt... Dankbaar dat ik dit mag en kan doen

Comments


bottom of page