top of page
therapie

Welkom! Wat fijn dat je op mijn website beland bent!


Toeval is onbestaande zeg ik altijd, dus misschien ben je op wel zoek naar meer verbinding met jezelf, wie je écht bent en wat jij verder wil doen in jouw leven...
Ik help je graag op weg, om een voor jouw aanvaardbare balans te vinden tussen wat jij nodig hebt en wat de maatschappij ons vraagt, met andere woorden, je leven terug in handen te nemen en de verbinding met jezelf te herstellen...
 Hoe verloopt deze sessie en wat kan ik voor je betekenen?
 We bekijken waar jij op dit moment tegen aanloopt, wat je tegenhoudt/blokkeert om verder te groeien en wat is jouw bijdrage hieraan?
 Daarna komt er een passief gedeelte, al zittend of liggend en stel je je open voor wat komt.
Je ontvangt een energetische opschoning van al je chakra's, zodat je energie beter stroomt en je lichaam ontspant, waardoor ook je vitaliteit én creativiteit stijgt.

 

Volwassen Lachen van de Vrouw

01

Verbinding met jezelf

Door allerlei factoren van buitenaf, is de kans bestaande dat je de verbinding met jezelf helemaal verloren bent. Dit kan zich in verschillende vormen laten zien/merken door bijvoorbeeld burn-out, stressverschijnselen zoals slecht slapen, heel emotioneel zijn/reageren enz.
Tijdens deze namiddag krijg je een energetische opschoning van al je chakra's, dna, moleculen , een verhoging van je frequentie en leer ik je je terug te verbinden met jezelf, met je oorspronkelijke oerbron.

Zaterdag 4/2/23

Duur van 13.30 tot 17.30u
Deuren open om 13.15.
Max. 4 deelnemers
Prijs: €55 - Drank en versnaperingen inbegrepen.

Wegens omstandigheden staat deze activiteit voorlopig "on hold".  Deze sessie kan wel in een verkorte versie gevolgd worden in groep, de energetische opschoning zelf gebeurd offline, zodat jullie mijn volledige aandacht

krijgen. Na de sessie komen we online samen om eventuele vragen en feedback aan bod te laten komen.

Aanmelding via VerholenA@protonmail.com zodat ik je een mailtje kan sturen met info en link om deel te nemen.

Voor aanmelding, gelieve de algemene voorwaarden te lezen onder de pagina PRAKTISCH

  • Duurtijd: +- 40 min.

Data en prijs:

  • zaterdag 21/1/23: € 16

  • woensdag 1/2/23: € 16 

  • zondag 5/2/23: € 16

  • zondag 12/2/23: € 16

  • maandag 20/2/23: € 16

  • dinsdag 7/3/23: € 16

  • dinsdag 21/3/23: € 16

02

Channeling 1 op 1

Tijd: 1 uur
Prijs: €55
Op afspraak via VerholenA@protonmail.com
Deze sessies gaan even enkel online door

notitieboekje

Channelen is jezelf openstellen voor een hoger bewustzijn, jezelf openstellen voor de energieën in ons Universum en die energieën door ons heen laten stromen. Om informatie te ontvangen in deze aardse realiteit, leren verschillende mensen hoe ze die informatie kunnen channelen en stellen ze zichzelf open voor beschermengelen, leidende entiteiten enz.
Deze mensen vertalen die informatie vervolgens in termen die andere mensen kunnen begrijpen. Sommige channelers krijgen ook boodschappen door van overleden mensen, wat voor de nabestaanden een grote troost kan betekenen, zeker als het overlijden heel plotseling gebeurd en je geen afscheid hebt kunnen nemen.
Eigenlijk is iedereen tot op zekere hoogte een medium of channel. Je channelt de hele tijd zonder het te beseffen, je bent één met alle dingen, je bent één met die dierbaren die zijn overleden, je bent één met alle mensen in je leven en met alle objecten om je heen.
We zijn opgevoed met het negeren van veel van onze intuïties, onze paranormale en spirituele gaven die we misschien als kinderen wel gehad hebben, en dus blijven ze ongebruikt en niet gebruikt in ons volwassen leven.
Channelen gebeurd op verschillende manieren, het kan op verbale manier, maar ook via schrijven of zelfs via kunstwerken! Mooie dingen tonen zich via channeling en brengt rust, sereniteit en aanvaarding van bepaalde zaken.

Familie portret

03

Familiechanneling

Tijd: 13.30u-17.30u
Prijs: €55/persoon
op afspraak via VerholenA@protonmail.com

04

LICHTCIRKEL

Elke woensdag van 20u-20.30

U creeërt ieder op haar/zijn manier een aangename, liefdevolle, vreedzame wereld door LICHT, LIEFDE en WARMTE te sturen naar iedereen die hier behoefte aan heeft.

GRATIS!!
Ook al kan je er op dat tijdstip niet bij zijn door werk enz. meld je toch aan, energie is tijds- én plaatsloos ;-) 
Na aanmelding stuur ik je een mailtje met bijkomende uitleg om toch te kunnen deelnemen.
Aanmelden kan via VerholenA@protonmail.com

 

Dazzling Light
Creative.jpg

05

Creatieve namiddag/sessie

Tijdens deze namiddag ga je aan de slag met gekleurd glas in de koperfolietechniek, een techniek die ​dateert uit de jaren 1860, die nogal eens ​omschreven wordt als"glas in lood"
Ja en neen, ik leer je graag het verschil ervaren! :-)
Je leert glas snijden en verder bewerken tot een mooi decoratiestukje dat je de dag zelf mee naar huis kan nemen.

Thema: De perfecte imperfectie
Namiddag van 13.30u tot 17.30u
MAX. 2 personen per namiddag
​Prijs: €55 alle materialen en gebruik gereedschap inbegrepen.
Aanmelden kan via VerholenA@protonmail.com

bottom of page