top of page
therapie

Welkom! Wat fijn dat je op mijn website beland bent!
Toeval is onbestaande zeg ik altijd, om één of andere reden ben jij hier belandt en kan/mag ik iets voor jou betekenen. 

Op deze pagina vind je info over de channelingsessie én over de energetische opschoningen en wat dit voor jou kan betekenen. 

01

Channeling 1 op 1

Tijd: 1 uur
Prijs: €66
Op afspraak via anita@saveandmove.eu

Enkel op volgende dagen:

- dinsdag 28 november van 12 tot 17 u

- zaterdag 2 december van 12 tot 17 u

- zaterdag 9 december van 12 tot 17 u

- donderdag 28 december van 12 tot 17 u

 

Data 2024

- vrijdag 5 januari van 12 tot 17 u

- zaterdag 13 januari van 12 tot 17 u

- dinsdag 16 januari van 12 tot 17 u

- zondag 21 januari van 12 tot 17 u

- woensdag 24 januari van 12 tot 17 u

notitieboekje

Channelen is jezelf openstellen voor een hoger bewustzijn, jezelf openstellen voor de energieën in ons Universum en die energieën door ons heen laten stromen. Om informatie te ontvangen in deze aardse realiteit, leren verschillende mensen hoe ze die informatie kunnen channelen en stellen ze zichzelf open voor beschermengelen, leidende entiteiten enz.
Deze mensen vertalen die informatie vervolgens in termen die andere mensen kunnen begrijpen. Sommige channelers krijgen ook boodschappen door van overleden mensen, wat voor de nabestaanden een grote troost kan betekenen, zeker als het overlijden heel plotseling gebeurd en je geen afscheid hebt kunnen nemen.
Eigenlijk is iedereen tot op zekere hoogte een medium of channel. Je channelt de hele tijd zonder het te beseffen, je bent één met alle dingen, je bent één met die dierbaren die zijn overleden, je bent één met alle mensen in je leven en met alle objecten om je heen.
We zijn opgevoed met het negeren van veel van onze intuïties, onze paranormale en spirituele gaven die we misschien als kinderen wel gehad hebben, en dus blijven ze ongebruikt en niet gebruikt in ons volwassen leven.
Channelen gebeurd op verschillende manieren, het kan op verbale manier, maar ook via schrijven of zelfs via kunstwerken! Mooie dingen tonen zich via channeling en brengt rust, sereniteit en aanvaarding van bepaalde zaken.

Energetische opschoning voor herstel van de verbinding met jezelf. 

 

Door allerlei omstandigheden in deze hectische wereld, bestaat de mogelijkheid dat je je minder goed in je vel voelt. Je hebt bvb. een job die je absoluut niet ligt, maar die je blijft doen omdat ze goed betaalt. Als je deze toch aanhoudt, is de kans bestaande dat je in een burn-out terecht komt, of je hebt moeite om in te slapen, of te slapen in het algemeen. Fysieke ongemakken wijzen dikwijls op belangrijke signalen van het innerlijke die genegeerd worden, op energetische blokkades, waardoor de levensenergie minder doorstroomt.

Tijdens deze offline groepssessies krijgen jullie een energetische opschoning van jullie chakrasysteem, aangevuld met een frequentieverhoging van jullie cellen, moleculen, DNA... Blokkades worden vrijgemaakt waardoor de levensenergie beter kan doorstromen en de verbinding met jezelf zich herstelt. De chakra's vormen nl. de sleutel tot zowel lichamelijke gezondheid, emotionele balans en geestelijke helderheid. Ze fungeren eigenlijk als geleiders in het midden van je lichaam en je kan ze voorstellen als draaiende wielen van energie. Als er 1 van deze chakra's geblokkeerd geraakt, stroomt de energie niet meer zoals het zou moeten zijn en kan je gezondheidsproblemen ontwikkelen.

Hoe gaat zo een sessie in zijn werk? Jullie melden je aan via een mailtje naar anita@saveandmove.eu met de datum (data) van jullie deelname. De energetische opschoning verloopt offline, zodat jullie mijn volle aandacht krijgen.

Op de door jullie gekozen datum, is het de bedoeling dat jullie een plekje zoeken waar jullie niet gestoord kunnen worden, gsm gaat uit, jullie zorgen voor een aangename sfeer met een muziekje en/of wierookstokje, jullie gaan rustig liggen, ontspan je volledig door je te focussen op je ademhaling, 4 tellen in even vasthouden, 6 tellen uit en voel hoe jullie verder wegzakken in jullie lichaam...

Sommige mensen gaan een tinteling voelen, sommigen voelen niets, vertrouw erop dat jullie ontvangen wat jullie op dàt moment nodig hebben. De mogelijkheid bestaat dat je in slaap valt, ook dat is volledig oké, ook hier ga je zowiezo ontvangen wat er voor jou bestemd is.

Na de sessie voldoende water drinken, zodat alle vrijgekomen stoffen, emoties afgevoerd kunnen worden.

Een paar dagen nà de sessie krijgen jullie van mij een mail met uitleg over wat er tijdens de sessie naar voren gekomen is.

Mochten jullie nog extra vragen hebben, doe me gerust een mail of sms.

Ik wens jullie alvast een aangename sessie toe :-)

Data november/december 2023

donderdag 9/11/23 om 20u

dinsdag 28/11/23 om 20u

zaterdag 2/12/23 om 20u

zaterdag 9/12/23 om 20u

zondag 17/12/23 om 20u

zaterdag 23/12/23 om 20u

donderdag 28/12/23 om 20u

DATA JANUARI 2024

vrijdag 5/1/24 om 20u

zaterdag 13/1/24 om 20u

dinsdag 16/1/24 om 20u

zondag 21/1/24 om 20u

woensdag 24/1/24 om 20u

Inschrijven via anita@saveandmove.eu of 0404/133539

De prijs bedraagt € 33/sessie +- 45 min.

Betaling via overschrijving met vermelding van data waarop je wil deelnemen op volgende rekeningnr.:

Anita Verholen

IBAN:BE95 9731 5823 8558

BIC:ARSPBE22

bottom of page