top of page
therapie

Welkom! Wat fijn dat je op mijn website beland bent!
Toeval is onbestaande zeg ik altijd, om één of andere reden ben jij hier belandt en kan/mag ik iets voor jou betekenen. 

Op deze pagina vind je info over de channelingsessie én over de energetische opschoningen en wat dit voor jou kan betekenen. 

01

Channeling 1 op 1

 

notitieboekje

Channelen is jezelf openstellen voor een hoger bewustzijn, jezelf openstellen voor de energieën in ons Universum en die energieën door ons heen laten stromen. Om informatie te ontvangen in deze aardse realiteit, leren verschillende mensen hoe ze die informatie kunnen channelen en stellen ze zichzelf open voor beschermengelen, leidende entiteiten enz.
Deze mensen vertalen die informatie vervolgens in termen die andere mensen kunnen begrijpen. Sommige channelers krijgen ook boodschappen door van overleden mensen, wat voor de nabestaanden een grote troost kan betekenen, zeker als het overlijden heel plotseling gebeurd en je geen afscheid hebt kunnen nemen.
Eigenlijk is iedereen tot op zekere hoogte een medium of channel. Je channelt de hele tijd zonder het te beseffen, je bent één met alle dingen, je bent één met die dierbaren die zijn overleden, je bent één met alle mensen in je leven en met alle objecten om je heen.
We zijn opgevoed met het negeren van veel van onze intuïties, onze paranormale en spirituele gaven die we misschien als kinderen wel gehad hebben, en dus blijven ze ongebruikt en niet gebruikt in ons volwassen leven.
Channelen gebeurd op verschillende manieren, het kan op verbale manier, maar ook via schrijven of zelfs via kunstwerken! Mooie dingen tonen zich via channeling en brengt rust, sereniteit en aanvaarding van bepaalde zaken.

Energetische opschoning voor herstel van de verbinding met jezelf. 

 

Door allerlei omstandigheden in deze hectische wereld, bestaat de mogelijkheid dat je je minder goed in je vel voelt. Je hebt bvb. een job die je absoluut niet ligt, maar die je blijft doen omdat ze goed betaalt. Als je deze toch aanhoudt, is de kans bestaande dat je in een burn-out terecht komt, of je hebt moeite om in te slapen, of te slapen in het algemeen. Fysieke ongemakken wijzen dikwijls op belangrijke signalen van het innerlijke die genegeerd worden, op energetische blokkades, waardoor de levensenergie minder doorstroomt.

 Een energetische opschoning van jullie chakrasysteem, aangevuld met een frequentieverhoging van jullie cellen, moleculen, DNA... Blokkades worden vrijgemaakt waardoor de levensenergie beter kan doorstromen en de verbinding met jezelf zich herstelt. De chakra's vormen nl. de sleutel tot zowel lichamelijke gezondheid, emotionele balans en geestelijke helderheid. Ze fungeren eigenlijk als geleiders in het midden van je lichaam en je kan ze voorstellen als draaiende wielen van energie. Als er 1 van deze chakra's geblokkeerd geraakt, stroomt de energie niet meer zoals het zou moeten zijn en kan je gezondheidsproblemen ontwikkelen.

 

bottom of page