top of page

Leven vanuit je hart...

Het is al een tijdje geleden dat ik nog een blog gemaakt heb, ik weet het :-) Maar daar gaat het in deze blog nu juist over!

Marketinggewijs of hoe je het ook noemen wil, zou ik op regelmatige basis en liefst élke week en dan nog op bvb de maandagen een blog "moeten" schrijven. Dheuuuu! Moeten is dwang en daar hou ik niet van! ;-) :-) Regeltjes, regeltjes ... zelfs die van de spirituele goeroes, minder en minder hou ik ervan. Ook al "verlies" ik hier (potentiële) klanten door.

Als je een nieuwe wereld wil creeëren, begin dan bij jezelf. Ik leef meer en meer vanuit mijn hart, mijn gevoel en weet je wat? Dit voelt zooooveeel lichter aan, zoooveel meer ik! Wat niet wil zeggen dat ik àlle regels overboord gooi hoor, er zijn er een aantal die ik wél volg, zoals daar oa. is, behandel een ander zoals je zelf behandelt wil worden.

Wat ons is aangeleerd is vnl. leven vanuit het hoofd, en dat is helemaal oké als dit voor jou past, maar hallooo er bestaat ook nog een andere manier van leven, mag dit er ook zijn aub, dank je wel! Het ene hoeft het andere niet uit te schakelen toch?

Wat ik opmerk de laatste tijd, maanden, jaren, is dat er méér en meer mensen op deze manier beginnen leven. Voornamelijk ook door zaken, dingen die ze meegemaakt hebben tijdens hun leven. En dit kunnen uiteenlopende zaken zijn, ik vermoed ons allen wel bekend. Dan heb je de keuze, ofwel blijf je in hetzelfde "stramien" hangen/zitten, of je zoekt een andere weg, ééntje die je positiever, gelukkiger, gezonder maakt...

Ook hier weer zijn er verschillende mogelijkheden, cursussen, levenstijlen die ons aangereikt worden. In de beginfase van je nieuwe keuze die je gemaakt hebt, ga je dikwijls àlles uitproberen wat er op je pad komt. Been there, done that ;-) en dat is helemaal oké hoor. Gaandeweg voel je, merk je op dat er zaken zijn die bij je passen, ga je ook bewuster keuzes maken, vanuit je hart ipv, uit je hoofd. Zoveel te meer je dit toepast in je leven, zoveel te lichter ga je leven en gaat alles precies vanzelf in je leven, hoef je minder en minder te "moeten"...

Wat mij hier bij geholpen heeft, zijn de energetische opschoningen, die ik een 4 tal jaren geleden heb leren kennen in Nederland via een hele lieve dame. Die me dan ook de kans gegeven heeft om me deze eigen te maken, om ze zo door te geven aan mensen die dit ook kunnen gebruiken.

Het is de bedoeling dat ééns ik terug aan de kust woon, ik deze energie persoonlijk ga activeren én waar jij deze later zélf dagelijks kan toepassen. ik geef je op een blaadje als je dit dagelijks doet, je leven er een stuk makkelijker aan toe gaat! Mijn motto is " aan jezelf, (her)ken je de halve wereld! :-)

Zo, ik ga het hierbij laten voor nu, wanneer de volgende blog eraan komt? Geen flauw idee, kan evengoed op het einde van de week als binnen 2 maanden zijn, so what...

1 Comment


nans dee
nans dee
Aug 17, 2023

In mijn omgeving zijn er weinig mensen die vanuit het hart leven. Ik heb het gevoel dat ik alleen ben . Het neemt veel energie in beslag om uit het "stramien" te geraken. Ik zie je volgende blog wel passeren.😃

Like
bottom of page