top of page

Reacties

Een aantal reacties die ik heb mogen ontvangen na een "vertrouwenssessie" :

Cindy C.

Bedankt voor de energetische opschoning, ik heb er echt wat aan gehad! Ik ervaarde een liefdevol en helend licht dat door de koepel ging, errond verscheen een grote regenboog. Bij mij vooral de bovenste chakra's (hoofd-keel-hart) die terug wat meer in harmonie mogen komen. Vannacht zalig geslapen en geen last meer van nek en schouders!

Annick D.

Dank je wel voor deze mooie energetische opschoning.Ik heb veel energie voelen stromen. Raar genoeg kreeg ik steken in rechter wijsvinger en dan in linker duim. Daarna artrosepijn in handen en voeten, daar werd dus zeker aan gewerkt. Ik ben in een zalige slaap gevallen en een goeie nacht gehad, zo dankbaar voor dit alles!

Liesbet

Reactie van iemand die tijdens haar reis naar Kasjmir een energetische opschoning aangevraagd had:
Bedankt Anita, ik ben tijdens de opschoning in slaap gevallen en de enige goede en lange nacht gehad tijdens deze tocht. 

V.Dh

Reactie van iemand die geen energetische opschoning aanvroeg, maar wél aanwezig was tijdens een vergadering waarvan sommige aanwezigen wél een opschoning aangevraagd hadden:
-Anita, ik vroeg geen opschoning maar ik vond de verbinding, de gesprekken en gespreksonderwerpen heel speciaal.
Ik zou zeggen, die opschoning deed iets speciaals in de groep. De gesprekken waren heel opbouwend en vol ideeën, de opschoning zal zeker bijgedragen hebben.

bottom of page